Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to zrobic?

lookash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da sie zrobic tak zeby kilka postaci (moich noob charow) szlo za glowna postacia na plu tak jakby gesiego? Bardzo by mi to pomoglo w zarobku i pewnie nie tylko mi ;)

Ewentualnie moze byc na priv. Kamermodem jakos sie da?

Pisalem z tel sry za brak pl znakow

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

No niestety takiego czegoś się nie da i nie ma takiej opcji. Możesz zrobić tak (już bez hacka), że główną postacią zaznaczasz myszką gdzie ma iść wtedy wchodzisz na drugie konto i zaznaczasz na swoją postać tam gdzie ona szła i tak dalej. Wtedy jak już wszystkie konta by szły za główną, wchodzisz szybko na główną i idziesz po prostu.

Opublikowano

Powiem tak, była możliwa taka opcja wcześniej za nim wprowadzili nowsze blokady nie legalnych programów, czyli haków. Wiem dokładnie, że był to bot ale jak się nazywał to nie mam pojęcia. W każdym bądź razie z innymi hakami współpracować nie mógł

/Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Aha też pamiętam te stadka botków na plu xD. Ale to coś innego, bo wczoraj na pewnym polskim hard privie widziałem jak koleś szedł swoja główną postacią expić a za nim 5 jego noob charów tak jakby gęsiego, więc jest to wykonalne. Jeśli to coś pomoże to szedł ninją a za nim 2 woje i 3 szamki. Może to coś jak autobuff na target w kamermodzie tylko jak zrobić żeby np. woj "buffował" target. Nie mam jak sprawdzić w tej chwili, ale gdyby ktoś mógł to bardzo proszę sprawdź ktoś czy to tak działa. Albo to coś zupełnie innego, jakieś pomysły?

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

Jest taka opcja, w KamerModzie wpisujesz komende /buff i tam jest opcja idz za celem, zaznaczasz swoja postac i wlaczasz ta opcje a postacie chodza za toba jak psy na smyczy :D

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Ja takie spacerki właśnie robię moim przyszłym fishbociką, prowadzam je do m2 expie do 30 i wracamy wszyscy, cała rodzinka za ojcem :D

Opublikowano

Dzieki wlasnie o to mi chodzilo tyle ze ja te noob chary na BO bede prowadzil i tam podexpial glowna postacia. Zanim bym tam poszedl na 6 kontach to w tym czasie wbije im ten 20 lvl+

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

Mozesz tez tak zrobic, ze trzymasz strzalke do przodu / W i zmieniasz okno, a postac biegnie do przodu caly czas. (tak jak ze spacja)

No ale tylko w wypadku kiedy masz do przejscia prosta droge ;/

Opublikowano

Nowy Prywatny serwer Ogame

Nowe swiaty : namek(speed 4x),Akson(speed 7x),hellsus(speed 2x)

bugi

przyjazna atmoswera

HellHer Najlepszy serwer jest to nowy,najlepszy prywatny serwer Ogame ja jest przegladarkowa jak Pemiona,Margonem,Ikariam, itp... na uniwers 1 jest speed gry 13,na uniwers 2 speed 7 Jedynego czego potrzebujesz to tylko przegladarka (Polecana jest FireFox) prywatny,serwer,ogame,ikariam,tanoth,szybki,speed,fajna grafika,dluga gra,fajne forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...